CrisalGrup
News
23/10/2010
Plans de "Renovació Finestres" i "Renova't Finestres"
Fent servir les ajudes estatals i locals, les empreses de crisalgrup han posat en marxa una campanya amb l'assesorament i gestió del pla arribant a unes ajudes de fins al 40%, la iniciativa ha estat tot un èxit.
23/10/2010
Porta corredissa de fulla oculta Lumeal, Premi a la Innovació Veteco Asefave 2010
Des que Technal va llançar fa uns mesos Lumeal, una corredissa de fulla oculta amb excel·lents característiques estètiques i prestacions, s'ha convertit en un dels principals reclams d'arquitectes, decoradors e interioristes. Informa't de les seves característiques a l'enllaç. (Lumeal)
23/10/2010
Perfils exclusius per Crisalgrup I+D+I
Gran acceptació del nostre perfil d'alumini per muntar baranes de vidre encastat. Aquests perfils substitueixen als de ferro i acer amb el conseqüent estalvi econòmic, millora d'ús i manipulació en la construcció i mínim desgast en condicions atmosfèriques adverses.
23/10/2010
Incorporació de maquinaria Schuco a les nostres instal·lacions
Per la producció industrial a gran escala en productes Schucco, el grup disposa de la millor maquinaria específica per optimitzar en producció i acabats de qualitat a l'altura de les exigències Schuco.
23/10/2010
Pla de formació comercial i de productes "TOLDOS MARKILUX"
Tècnics i comercials de crisalgrup assisteixen als cursos de formació comercial i productes de la famosa firma MARKILUX consolidant els seus productes dins el grup.